The City That Never Sleeps
Have fun! X




posted : Thursday, 14 April 2016
title :
Niat aku nak tulis bukan nak bagi orang baca tp sekadar nak luahkan perasaan. Yes. Kecewa, marah, bengang. Boleh aku kata apa yang aku buat ni sorang pun tak hargai? Aku berkorban banyak benda, klu aku tak pikir diorang ni the half of my life, aku tak buat. Jujur aku takkan buat. Susah ke nak cakap terima kasih? Susah sgt ke? Srs klu sekadar cakap terima kasih pun aku dh happy, happy sgt sbb dah dpt tolong orang. Apa yg aku buat, korbankan masa aku, ini yang aku dapat. Bukan hal nak mengungkit but at least appreciate apa yg aku dah buat. Bukannya aku nk mintak upah belanja aku makan mekdi ke ape. Klu susah tahu nk cari, bila senang wow senyap sesenyapnya, hebat sangat. Tp takpe la, ikut la. Bila susah baru nak cari aku, datang la cari aku tak kisah, aku still layan baik macam biasa. Skrg ni rasa sorang2 kawan hilang dr hidup aku. Betul org kata semakin meningkat umur, semakin ramai org yg pergi dr hidup kita. but no matter what, i will stay. You should know that. Even tak sempat nak jumpa klu aku dah takde pi kejar cita2 aku. Jgn risau, even diorang dah lupa aku, aku takkan lupa diorang. Tu janji aku.